Provera kilometraže pomoću VIN broja može vam pomoći da otkrijete skrivene probleme i da saznate pravu kilometražu vozila.

Unesite VIN broj.

Provjera kilometraže. .

Besplatna provera broja šasije uglavnom pruža podatke koji su dostupni besplatno.

.

Decipher VIN number. Nalazio sam svasta od da nece uopste ocitat iz motornog do toga da se neslazu motorni i tabla po 150 h 200h do toga da se neuklapa citanje u 1h klimotera. Pri uporabi platforme carVertical naši alati VIN Dekoder/VIN pretraživanje olakšavaju dobivanje potpunog izvješća o povijesti vozila.

Proverite.

. . .

. Poznat i kao VIN (Vehicle Identification Number), broj šasije sa sobom nosi specifično značenje koje u potpunosti identificira proizvođača vozila, model.

Kliknite gumb Provjeri šasiju.

Feb 27, 2008 · February 27, 2008 PROVJERA PO BROJU ŠASIJE VIN No comments.

. Pretraga podataka:.

Primjerice, ako se osoba koja traži vozilo nalazi na Kvaternikovom trgu u. Znali neko lepo opisat kako se manipulise sa kilometrazom u motornom racunaru.

registracija-vozila.
.
Koristeći proveru sasije, VIN broj i besplatne opcije provere kilometraže, možete se zaštititi od prevare prilikom kupovine polovnog vozila.

.

Ukoliko ne posjedujete korisnički račun, registrirajte se ovdje.

Teret za određeno vozilo upisuje se u realnom vremenu tako da status "upisano u Upisnik" naknadno može biti i promjenjen, osim subotom i nedjeljom. Get detailed info and report about your vehicle. .

Provera auta po broju sasije. Specifications, equipment, analysis of the correctness of the VIN number. . Nov 6, 2008 · Pitanja o broju šasije (VIN decoder) od rile » četvrtak, 13. 2. .

Saznaj priču iza svog budućeg ili trenutačnog vozila.

Po broju sasije se na izuzetno malom broju automobila moze ustanoviti. Pronađi Više.

Get detailed info and report about your vehicle.

.

Unesite broj šasije vašeg vozila.

registracija-vozila.

.